Spybot problem

  The Reiver 16:31 14 Sep 05

Whenever I run Spybot (v 1.3) I get the following problem that won't 'fix' - even if I follow all the Spybot instructions. I have e-mailed Spybot but get no response .Is it serious? any suggestions how to 'fix' it ?? The problem is notified as follows: Holistyc: User settings (Registry key, nothing done)
HKEY_USERS\S-1-5-21-1202660629-1604221776-725345543-1004\Software\Local AppWizard-Generated Applications\holi3482703

  SurfMonkey _#:@}™ 16:56 14 Sep 05

try this go in to regedit go to HKEY_USERS\S-1-5-21-1202660629-1604221776-725345543-1004\Software\Local AppWizard-Generated Applications\holi3482703 back it up to somewhere you know its on your pc then delete the key in regedit reboot pc run spybot if nothing happens after about a week and you get no other errors related to the key you probably can delete it or just leave it where it is on you pc for backup perposes thats what I would do

  The Reiver 19:01 14 Sep 05

Thanks for the advice , but can you explain how i go into 'regedit'please

  VoG II 19:03 14 Sep 05

Start, Run, type


and click OK.

Backup the registry before deleting that key click here

  The Reiver 19:46 14 Sep 05

Thanks for suggestions - i didn't fancy running regedit in case i did something irrepairable to my computer - I downloaded spybot v1.4 from cnet, ran search & destroy and hey presto the problem was resolved.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch (Nintendo NX) release date, price, specs and preview trailer: Switch price…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best Photoshop video tutorials: 8 video tutorial websites for Photoshop

How to speed up a slow Mac: 19 great tips to make an iMac, MacBook or Mac mini run faster | Speed…