kingussie 09:54 24 Mar 04

I have a new Sony Vaio Z1 PC. When I download and save Spybot it does not save and I cannot find it again,which after 20 mins download is a pain. "times i have done it and no spybotty

  JerryJay 10:13 24 Mar 04

most be in HDD somewhere, search spy*.* for it.

  Diodorus Siculus 10:14 24 Mar 04

Where are you downloading to and what name are you giving to the download? Try doing a search for it, telling windows to search for hidden files in case its extension is one that is hidden by default for some reason.

Try saving to desktop as that way it should be directly on front of you.

  kingussie 10:29 24 Mar 04

Done all that. It was on desktop and when I opened it,it wasnt there...! and nothing happened. Did a search of files, found it and it was empty ?
I have no problem on my old Presario Pc 1810 with spy bot which works fine and cleared out a lot of trash

  Â ÑÌÇKÑÂMË 10:32 24 Mar 04

copy the app form there to the new pc? if you have it saved.


  Diodorus Siculus 10:38 24 Mar 04

Give CWS shredder a run; it may be that you have some spyware running that prevents Spy bot running.
click here

Also have a look here:

click here

click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Apple Event as it happened | Apple October Event live blog: Apple unveils new MacBook Pro at…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Graeme Messer's exhibition aims to challenge fears and insecurities

New MacBook Pro release date, price and specs | New MacBook Pro 2016 announced: Now with Touch Bar…