spurious attachments showing in OE

  Dasmad 21:50 28 Feb 07
Locked

Since discontinuing my Onspeed (internet speeder, supposedly ) programme, emails downloaded into Outlook Express show some sort of attachment which is not actually accessible. When I reinvigorated Onspeed the attachments disappeared, and when discontinued again they reappear. Having now deleted Onspeed completely the attachments still appear when downloaded but they don't appear on the webmail. so any ideas how to tidy this up...?

  Gongoozler 17:08 01 Mar 07

I don't know the answer, but if you can tell us the name of the attachment it might help.

  Dasmad 12:32 27 Mar 07

I'm sorry, Gongoozler, I haven't been checking my posts. There is actually no attachment when I open the emails, but it shows as the usual paperclip in the inbox view !

  Greengage 15:58 27 Mar 07

I think that what you are referring to is not an e-mail attachment. The sign looks like a paper clip but is not - I have read explanations for this in the past but cannot recall what it is. I get them all the time - not on every e-mail but on quite a lot.

  Simsy 19:44 27 Mar 07

antivirus, it might be the "certification" message...

click here

I hope it helps,

Regards,

Simsy

  Greengage 20:28 27 Mar 07

That's what it is - thanks Simsy.

  Dasmad 15:55 01 Jun 08

hey, thanks a lot simsy.
I'm afraid I lost interest and didn't realise there were more posts on this subject........but that is clearly it !

This thread is now locked and can not be replied to.

Intel Coffee Lake 8th-gen Core processors release date rumours

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Framestore’s haunting post-WWII title sequence for new BBC series SS-GB

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…