Sound card help!! weird

  CutNpaste 19:08 13 Dec 06
Locked

Hi everyone,
mu audugy sound card was working fine until media player and other players says that it may not be installed. But the sound card does make the ocassional warning sound and log in log out sounds.
i took the audigy off and installed the on board one and stil the same problem.

any suggestions????

  skidzy 19:20 13 Dec 06

Maybe its possible you have a missing or broken codec click here

If you decide to use the sound card,make sure the onboard sound is disabled in the bios.

  CutNpaste 20:12 13 Dec 06

still doesnt work

  CutNpaste 21:36 13 Dec 06

help

  Stuartli 21:59 13 Dec 06

Try checking that the soundcard is properly installed and then reinstall the drivers.

  CutNpaste 23:36 13 Dec 06

i tried that and it keeps on doing this

  birdface 00:01 14 Dec 06

You have not installed an Audio up-date from microsoft lately have you.It sometime changes the audio driver,And you have to roll back the driver to the previous one.

  brundle 00:02 14 Dec 06

Have you disabled the onboard sound when the Audigy card is installed?

  CutNpaste 21:35 14 Dec 06

yep i did that and now i took the audigy out and istalled the onboard one but the dvd or media player refuse to play but th system sounds will play.

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro 5 News - release date, UK price, features, specs

Microsoft Surface Studio hands-on review: the iMac killer is here

Best Mac antivirus 2017