SOUND

  Edward-207256 20:45 23 Oct 05
Locked

I re installed all of windows xp and started fresh. It was all working perfectly, until i tried to play a song. The sound is not working, any ideas why? I have cambridge soundworks speakers plugged into the relevant sockets, i think.

Cheers, Eddy

  stalion 20:46 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:46 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:46 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:46 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:46 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:46 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:47 23 Oct 05

did you re-install the sound driver?

  stalion 20:49 23 Oct 05

sorry for multiple posts got the exception has occured screen six times on trying to reply to your question

  mattyc_92 20:49 23 Oct 05

Echo....

But, as stalion has said, you need to re-install the drivers for your onboard sound card/PCI sound card....

  Edward-207256 20:52 23 Oct 05

do you have to do that with a disk, and nice multi posting :P

This thread is now locked and can not be replied to.

Best phone camera 2016/2017: Galaxy S7 vs iPhone 7 vs Google Pixel vs HTC 10 Evo vs OnePlus 3T vs…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

These are the Best Christmas Ads and Studio Projects of 2016

Super Mario Run preview | Hands-on first impressions of Super Mario Run: Mario's iPhone & iPad…