Site not working properly.

  octal 22:42 03 Jul 05
Locked

I've been playing around with this site click here and the numbers at the bottom of the picture which give the distance don't appear, I've tried Firefox, Opera, Mozilla 1.7 and Konqueror. But when I try IE they are there, is anyone else getting the same or is it me?

By the way, I'm not interested in your scores, so don't put them on here, this is a technical thingy.

Thanks.

  De Marcus 22:46 03 Jul 05

Possibly a macromedia problem?

  gudgulf 23:13 03 Jul 05

It works fine with Firefox here.....all numbers present and correct.

  Mikè 23:14 03 Jul 05

And with Opera.....

  Diodorus Siculus 23:29 03 Jul 05

Not on firefox 1.01 on suse 9.2 personal but ok on konqueror.

  octal 06:56 04 Jul 05

Thanks folks for your answers, this is Opera click here this is Konqueror click here and IE click here I'm running Xandros Linux including running IE in Linux. Macromedia is all up to date and appears to work OK on the test site, this is the test in Opera click here. Be aware the links are about 300 to 500KB if you are on dial-up.

I've a feeling this is going to be one of those things I'm going to have to live with,

  bof:) 12:37 04 Jul 05

ok with firefox

Mike

  Mikè 13:22 04 Jul 05

Just to prove working with Opera 8.01 click here

  octal 17:31 04 Jul 05

Odd indeed.

  Joe R 17:38 04 Jul 05

running fine with firefox 1.0.4

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This abstract video touches on division in our technologic world

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…