Sending but not recieving e-mail

  Dirty Dick 17:23 15 Nov 06
Locked

Just found a problem where I can send but not receive e-mail. A dailogue box pops up prompting me to enter my user id and password. I have not made any changes, and was receiving e-mial up to about 2 hours ago. I am running XP pro nad using Outlook as my mail client.
Any ideas?

Thanks

DD

  Fruit Bat /\0/\ 17:53 15 Nov 06

Outlook Express keeps prompting for your password
click here

  Dirty Dick 18:00 15 Nov 06

But I'm using (and have been for some time) OUTLOOK.

  FreeCell 18:11 15 Nov 06

In Tools - Accounts for the account you are using check that Remember Password is ticked.

Check/re-enter account details and password.

Which ISP? Some (Orange for one) seem to have had server problems today.

  VoG II 18:14 15 Nov 06

Fruit Bat's fix also applies to Outlook.

Have you checked your ISP's status Page to see if there is a problem with e-mail?

  Dirty Dick 18:14 15 Nov 06

You won't believe it, but its suddenly corrected itself.

I have checked your details and they are all entered correctly.

I'm with BTYAHOO, nad I did manage to go into my account via the web browser.

Thanks for everyone's help

DD

This thread is now locked and can not be replied to.

Sony Xperia XZ Premium review: Hands-on with the new 4K HDR phone with Motion Eye camera and Snapdr5…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best laptop for design and art 2017: we test Apple, Dell, HP, Lenovo and Microsoft's best models…

CarPlay tips & troubleshooting guide: CarPlay tips & troubleshooting guide: Get the most from…