Run-time/Attribute errors.

  curlylad 15:40 17 Feb 04
Locked

Need some help guys .When I start up (WinXP) after the desktop icons have loaded and I have established a dial up connection a small window opens that says 'opensite' Run-time error '62':Input past end of life.
I then click top right of window (red cross) and continue with apparently no problem then after about 5-10 mins , another window opens up saying 'warning' Attribute Raw Read Error Rate changes from 61 to 60.It has an OK button and if I click it , I just seem to continue with no problem.Can someone please tell me what all this means and how I rectify it ?
All help gratefully received as per usual .

  curlylad 18:06 17 Feb 04

Can't anyone throw their hat in the ring here , please ?

  curlylad 22:10 17 Feb 04

If nobody here can help does anyone have a link for another site that could help me please, as this is starting to worry me now !

  curlylad 14:38 18 Feb 04

The first error message should read "Input past end of file" and not "Input past end of life".
Now can anyone help ?

  SEASHANTY 15:39 18 Feb 04

See the other thread on this
click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Sony Xperia XZ Premium review: Hands-on with the new 4K HDR phone with Motion Eye camera and Snapdr5…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best laptop for design and art 2017: we test Apple, Dell, HP, Lenovo and Microsoft's best models…

CarPlay tips & troubleshooting guide: CarPlay tips & troubleshooting guide: Get the most from…