red cross instead of pictures

  sdmck 19:45 06 May 10
Locked

I must have changed a setting on my netbook as on my e-mails and webpages I have a red cross instead of a picture.Even if I right click on the red cross and select "show picture" the picture still does not come in.

Anyone assist please ?

  tullie 20:01 06 May 10

I had this problem ages ago,cant remember how i fixed it.Might have been a codec,others will enlighten im sure.

  Sea Urchin 21:43 06 May 10

In Internet Explorer try going to Tools - Internet Options - Advanced tab - scroll down to Multimedia - make sure there is a tick against Show Pictures, and not a tick against Show Image Download Placeholders. Click Apply and OK.

  sdmck 22:00 06 May 10

Thanks sea urchin but just checked and these settings were already ok.

Any more ideas ? Think I may do a system restore but not sure if this will upset the dongle I recently installed for internet whilst away from home.

  T0SH 22:34 06 May 10

If you can remember when it was last working OK use windows system restore back to a date just before it stopped

Cheers HC

  Fruit Bat /\0/\ 22:35 06 May 10
  sdmck 23:44 06 May 10

Thanks all for your help.I did a System Restore and that fixed the problem. May have been something to do with installing a dongle a couple of weeks ago but all is well now.

Thanks again.

  ella33 10:46 07 May 10

To pick up on this thread, I find I get this problem, red cross occasionally but other pictures show just fine. Sometimes it is helpfful to send the picture to googlemail but not always. Why might this only happen sometimes? (I too use a dongle for internet)

This thread is now locked and can not be replied to.

Intel Coffee Lake 8th-gen Core processors release date rumours

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Framestore’s haunting post-WWII title sequence for new BBC series SS-GB

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…