Problems playing media videos via browser

  vienna1981 22:39 23 Dec 07
Locked

Hi

I have problems at the moment when trying to view videos in my browser. It just comes up as a green screen with sound, but no video!
I use Windows XP and IE 7.

I searched google for the problem a while back but any solutions given didn't work and even reformatting didn't help! (I had to reformat for a different reason).

Does anyone know any solutions?

Many thanks!

  MCE2K5 00:37 24 Dec 07

Which Website.

Google Video, YouTube, DivX.

  vienna1981 01:02 24 Dec 07

I can view videos on YouTube no priblem, but it seems that any website (for example e4 ondemand) that uses media player, gives a green screen with videos.

  MCE2K5 01:15 24 Dec 07

Here you are, Fix Here, click here
Scroll down to "I have a Green Screen"

  vienna1981 18:06 27 Dec 07

Ok thanks I'll try that when I get home and let you know if it works!

  vienna1981 18:32 31 Dec 07

Thanks for your response, I had tried this before but stupidly in actual media player's settings rather than the video playing in the browser! This seems to have resolved the problem! Again many thanks!

  MCE2K5 18:45 31 Dec 07

Thanks for the Update.

All the Best.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Here's what should be coming to Adobe Project Felix in 2017

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…