Problems with Outlook

  ToshMcCaber 13:00 28 Oct 10
Locked

Something weird going on.

For many years, I have set my Outlook up so that outgoing mail resides in my Outbox, with a max 15 minute delay in sending out the mail items, unless Send/ Receive was pressed in the meantime . This has saved my bacon on several occasions, when I have inadvertently included recipients that I shouldn’t have, or more than often, I have needed to edit the email before it had been sent.

Up until now, if I did need to go into the Outbox, I could see which emails had still to be sent, highlighted in italics. Above was a header, with the date that the email was being sent. I could then either leave them, or edit them, and they would be sent at the end of their alloted time.

However, a few days ago, I noticed that an email had not been sent, after the prescribed 15 minutes. It was not in italics, rather, it was in upright lettering, and the header stated “Date: None”. On double clicking the entry, and then trying to re- send, the same thing- upright lettering in the Outbox, and it would not send.

On testing, I found that this only seems to happen when I open up the Outbox to see the status of emails in it. But I’m sure that this did not happen before.

Has anyone got any suggestions, please?

  ToshMcCaber 13:04 28 Oct 10

Should have metioned MS Office 2007/ Windows 7

This thread is now locked and can not be replied to.

Huawei P10 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

An overview: What leading creative agencies are doing to improve diversity

New iPad, iPhone SE & Red iPhone 7 on sale now