problem withConnection to3internet

  nerawan 16:38 21 Mar 11
Locked

Hi. I had used Three (3) mobile for about 8 months without problem until a week ago. Suddenly the problem appeared. When i get connected everything is o.k. The strenght signal is strong and i get the 3 homepage but when I try to open a second or third page the problem comes. I get the message Int Explorer can not open the page. The same happens with Firefox. If I run the test IP CONFIG everything is o.k but with I tried to PING most of the time the request is time out but the 3 box says I'm connected.

I talked to 2 people but they have not been able to find the problem. They sent me a second dongle but it's still the same. Anyone has any idea what could be wrong?. It could be the SIM card?. thanks for any answers.

  mimosa418 17:04 21 Mar 11

I had a similar problem with 3mobile last year. On connection there seemed to be a burst of activity which, after a few seconds faded away, with result that the home page would load but nothing threrafter.
It turned out that there was trouble with a nearby mast causing reduced bandwidth. Calling Three helped and I got some money back for the period that the system was down.
I gave up on the Three dashboard and flashed my dongle with Huauwei version which allows you to monitor download speeds.
click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Samsung Galaxy Book review: Hands-on with Samsung’s high-end hybrid

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This is probably one of the best bank ads we’ve seen

Apple Watch 2 vs Huawei Watch 2 comparison review: watch out for 4G smartwatches Apple