Problem Wireless Connection

  mikwillo 15:34 16 Jun 07
Locked

I am running XP SP1 on my PC. I have a Netgear WG111v2 USB adaptor and a Netgear DG834Gv2 Router that I have been using for my wireless internet connection for months until now.

For some unknown reason the adaptor no longer works on my PC. It is not broke as I have tried it on another PC.

The blue light no longer flashes and I cannot open the Smart Wizard. I have also noticed that the device is no longer displayed in the Device Manager. I have tried to uninstall the software/drivers but the CPU on my PC goes upto 100% and the PC freezes.

Any help is greatly appreciated.

  retep888 15:45 16 Jun 07

Try uninstall it in safe mode and reinstall it afterwards.

By the way, SP2 is better than SP1 for controlling wireless networking wise.

Also check your USB connection.

  mikwillo 15:58 16 Jun 07

Ok retep888, i'll give that a try.

The USB connection is fine as other devices work ok.

  mikwillo 16:24 16 Jun 07

Tries to uninstall in Safe Mode and there is no change. CPU goes to 100% and the PC freezes.

  Fruit Bat /\0/\ 17:24 16 Jun 07

Refresh USB Ports
In device manager Uninstall EVERYTHING under the heading USB,
reboot the PC let XP find and install new hardware.
Your equipment should now be recognised.

This thread is now locked and can not be replied to.

AMD Ryzen release date, specifications and features: Three CPUs from the Ryzen 7 range now…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How the painting-like animated sequences in A Monster Calls were created by Glassworks Barcelona

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…