Problem with IE9 and PCA

  birdface 10:01 AM 08 Sep 11
Locked
Answered

Started IE this morning and noticed a post that I had made 20 minutes ago near the top of the page.

Now I had not used IE since yesterday so I/E cannot be refreshing the page when I open it again

Now I mainly use Firefox and just use IE when I have to download anything.

I noticed a few days ago also that IE does not seem to refresh the page when starting so tend to get older threads.

Obviously some setting that I have which is stopping it from doing that.

Anyone else have the same problem or just me.

I am not worried about it as I said I normally use Firefox just thought that it was odd that it is happening.

Just noticed that I had active x filtering ticked under Tools and I have unticked it so will see if that helps.

  birdface 10:06 AM 08 Sep 11

Nope turning of Active X Filering made no difference closed I/E and opened it a few times and this thread did not even show.

I had to refresh the page again for this thread to show.

  john bunyan 10:09 AM 08 Sep 11

I only use IE 9 and have no problems. Just checked in tools safety and active X was unchecked.To get new postings whilst in a PCA topic, I have to refresh the forum - eg to see new enties on a Friday in Brumas' puzzle, I have to refresh the Speakers corner forum. I thought this was normal.

  birdface 10:41 AM 08 Sep 11

I have just tried a reset so will wait and see how that works.

  birdface 11:16 AM 08 Sep 11

Nope still the same.It will not update when switching I/E off then on again and when you refresh the page and go into the thread you have to refresh the thread as well.

Ok not going to worry about this as I seldom use i/e and by the looks of things I am the only one that has problems.

  Woolwell 11:20 AM 08 Sep 11
Answer

Check - Tools - Internet Options - General tab - click on browsing history settings. Then you will see 4 options for checking for newer versions of stored pages - select the top one and see what happens. Also clear your browser cache that may help too.

  birdface 12:00 PM 08 Sep 11

Nope still the same.It will not update when switching I/E off then on again and when you refresh the page and go into the thread you have to refresh the thread as well.

Ok not going to worry about this as I seldom use i/e and by the looks of things I am the only one that has problems.

  birdface 14:30 PM 08 Sep 11

Woolwell

Sorry but your post was not on here when I posted.I should have refreshed first.

Did what you said so will just have to wait and see if it helps or not. thanks

  birdface 15:05 PM 08 Sep 11

Looks like you may have solved my problem it looks like it is working ok now.Thanks.

  birdface 16:31 PM 08 Sep 11

Yes problem solved.

Thanks Woolwell your a star.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

14 best budget laptops of 2015: best budget laptops reviews - best cheap laptops - best bargain…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Animated film of Raymond Briggs' Ethel and Ernest ramps up production

From Antennagate to Yellowgate: The 10 worst Apple scandals (and why they were blown out of proport)…