in private browsing won't connect to websites

  march 21:01 22 May 12
Locked

Have vista and ie9 in google and bing when I try to go on 'in private browsing' I get a message saying Internet Explorer cannot display the web page, I have checked that in private browsing is turned on, can anyone suggest what could be causing it please?

Thanks March

  Woolwell 22:17 22 May 12

In IE9 when I go to in private a new window opens stating "in private is turned on" I then insert the URL or open the favorite for the website that I want. Is this how you are doing it?

  march 06:39 23 May 12

Yes Woolwell I do, it says 'inprivate is turned on' when I put in the url it attempts to connect to site, then it comes up 'internet explorer cannot display the web page'

  march 07:16 23 May 12

Ive been playing around with this and if for instance I type in 'pcadvisor' it will not connect but if I type in the complete url for pcadvisor it connects. I thought I would have only to put 'pcadvisor' not the whole address?

  Woolwell 10:32 23 May 12

I think that it should connect but do you have any ad-block or history cleaning programs running?

This thread is now locked and can not be replied to.

The Legend of Zelda Breath of the Wild review: Five hours with Zelda on the Nintendo Switch

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How the painting-like animated sequences in A Monster Calls were created by Glassworks Barcelona

The 22 best Safari extensions | Best Safari plugins: Improve Apple's Safari web browser with these…