PLUG AND PLAY BIOS EXTENSION IN XP

in my device manager there seems to be a problem with the plug and play bios extension , acording to properties it says that the driver might be corrupt or missing.

can anybody tell me how to reinstall the driver for this

thanks

sarge

bump

bump again

anybody

  oglemire 20:50 26 Feb 04

Start with the Driver CD that came with your PC/Motherboard. Does it have a yellow exclamation mark? if so you could also go into device manager and right click the device and select update driver. Point the wizard to /windows/system32/ /windows/system32/drivers
/windows/help ... the driver files will still be on your hard disk. I like your username bytheway ..

Elias.

cant find any files in the drivers folder in that directory.

  Carm0 21:17 26 Feb 04

highlight it in device manager right click and click on uninstall then click on scan for hardware changes

carm0

done that but it found nothing

  oglemire 22:17 26 Feb 04

download it then..

is it really causing you a problem?

i uninstalled it and rebooted the pc and it wasnt found after the reboot so i'm not sure if it was supposed to be there in the first place

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 for free | How to install Windows 10: There is still a way to avoid paying…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Alex Chinneck’s giant ice cube Christmas tree at Kings Cross

Apple rumours & predictions 2017: The iPhone 8, new iPads, and everything else you should expect fr7…