PCA troubles

  woodchip 23:00 23 Nov 08
Locked

Been Having Trouble logging in and posting sites for a bit now and problem seams to have got worse, no matter if its Win98se or on my XP computers. I still have the problem pages not fully loading and having to keep pressing Refresh and stop button to get anywhere. Even had to go back directly to the Helproom on the left after trying to post a thread as it would not let me back through. Log in then get Kicked off, and have to re-login.

Anybody else having these problems? don't want a long winded Thread just yes or no would do, but you can explain if you have similar problem

  MCE2K5 23:03 23 Nov 08

Yes, Same Problem.

  Graham. 23:10 23 Nov 08

Unable to Start new subject this morning.

  woodchip 23:12 23 Nov 08

At least I am not alone,.

  MAJ 23:12 23 Nov 08

No, no problems.

  woodchip 23:14 23 Nov 08

MCE2K5 and Graham. What Browser are you using?

Also yours MAJ

  MAJ 23:15 23 Nov 08

IE7, woodchip.

  woodchip 23:19 23 Nov 08

I am using Flock that uses Firefox2 Engine, I wonder if it may be that on how PCA Web site as been setup to run

  Spark6 23:22 23 Nov 08

IE 7.0, no problems woodchip.

  MCE2K5 23:28 23 Nov 08

IE 7.0

  MCE2K5 23:32 23 Nov 08

Could this click here have any bearing on the prob. Updated mine a hour ago.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Here's what should be coming to Adobe Project Felix in 2017

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…