outlook express receive at start up

  highside 19:06 08 Oct 05
Locked

Hi, My mail is now longer received at start up, I have to click send/ receive all the time. In tools Send & Receive is set to send & receive at start up. Could it be something to do with McAfee as I dont think I had the problem before changing to McAfee security suite? Also Outlook express is very slow to load when first selected.
I have Tiscali 1MB BB and Win XP + x pack2
Thanks for any help.

  pcbobby 19:29 08 Oct 05

I bought a copy of the McAfee security Suite and it gave me no end of grief.

I uninstalled it, and downloaded a free copy of AVG.It also scans emails.
Whilst I had no problems with AVG, I now use, SpyBlaster and Ad-Aware. Have been problem free for several months.

On this site you will find that McAfee and Norton seem to cause quite a few problems being embedded in your PC. I am sure that others will swear by it!

  Strawballs 19:30 08 Oct 05

Have you checked the settings in McAfee firewall to make sure it allows outlook express unlimited access to the internet

  pcbobby 19:45 08 Oct 05

PS. AVG website.
click here

  pcbobby 19:48 08 Oct 05

Another PS.
I mentioned above SpyBlaster, it should read SpywareBlaster - also a free download.

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 for free | How to install Windows 10: There is still a way to avoid paying…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Alex Chinneck’s giant ice cube Christmas tree at Kings Cross

Apple rumours & predictions 2017: The iPhone 8, new iPads, and everything else you should expect fr7…