Outlook Express is doing my head in!

  Rufus Tanner 20:57 08 Dec 03
Locked

I know this topic has been covered before but here is my predicament: My Tiscali webmail is a bit naff, so i've tried to configure Outlook Express for my Tiscali account. I've followed the instructions on the Tiscali site (which are fairly straightforward), but when I try to use OE I can't receive mail. If I click the send and receive button the password logon box appears and no matter what i put in as the password (correct or otherwise) it just re-appears.
Can anyone help? I'm shaking my fist at the PC right now!
Cheers.
Steve.

  LeadingMNMs 21:01 08 Dec 03

Would seem that OE cannot connect to the server to access the mail, rather than a problem with OE itself.

  igr 21:54 08 Dec 03

Under OE tools/accounts/properties/server make sure that the 'log on using seure password authentication' is NOT ticked

  curlylad 00:04 09 Dec 03

Hi ,lets eliminate basics first.Check that your Tiscali Email settings are correctly configured , to do that try this
click here follow the on screen instruction and if no luck get back and we'll take it from there !

  GrahamP 01:15 09 Dec 03

This thread is now locked and can not be replied to.

What is Amazon Go and will it come to the UK? The store without checkouts or queues

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Hands-on with the Star Wars fighting drones you can fly yourself

iPhone 9 and beyond: 32 amazing future smartphone developments - graphene, supercapacitor…