outlook 2007 rules not working

  wildrover 13:59 06 Dec 09
Locked

Hi. I have a number of rules set up in outlook 2007 to move emails to other folders when they arrive. But the rules don't work unless I run them manually. Any suggestions about how I can get them to work automatically would be welcome!

  BRYNIT 15:05 06 Dec 09

Try deleteing the rules and recreate them.

  wildrover 15:22 06 Dec 09

I did that. All the rules I have now are new. I deleted everything and started again the other day. They have never worked. I assumed that I had set them up wrong in the first place, so started over - and they still don't work.

  Woolwell 16:24 06 Dec 09

The rules should run automatically. Firstly check that each rule has a tick beside it.
You seem to be not alone though and one solution may be click here;leftCol

  Woolwell 16:29 06 Dec 09

Also have a look at click here

But one thing I would try is see if any rules are conflicting and try with just a few rules running.

  wildrover 16:51 06 Dec 09

Yes, each rule is ticked.

I have tried your first 'click here' just now but when I got to step 6 I didn't have the Use Cached Exchange Mode option. There are a few things to try on your 'click heres'. I will have a go.

Cheers.

This thread is now locked and can not be replied to.

Huawei P10 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

An overview: What leading creative agencies are doing to improve diversity

New iPad, iPhone SE & Red iPhone 7 on sale now