ONBOARD LAN CONNECTION

  jimbo24168 20:40 16 Nov 03
Locked

My PC has onboard LAN but is shown as being disconnected as lead is unplugged. I tried all I could think of to fix this but in the end purchased a pci ethernet card. I need the LAN to connect a wireless internet gateway to so that I can use the pc as a hub for wireless connections from my laptop.
Problem is the ethernet card shows the same message even when I plug the gateway into it.
Any suggestions please ?
Thanks

  rickf 21:01 16 Nov 03

Not quite clear what you are saying. If the lead is unplugged it'll show as disconnected in the task bar. Two pcs with a X.

  jimbo24168 21:25 16 Nov 03

The lead from the gateway is plugged in but the properties box still shows it as being unplugged.

  jimbo24168 21:49 16 Nov 03

Full details are here.......click here

  DAG88 22:08 16 Nov 03

have you checked if the cable is faulty?

  jimbo24168 22:57 16 Nov 03

OK, but i was hoping to be able to plug it into the network card on the pc and access the internet through the pc's usb port. Would this work?

  DieSse 23:28 16 Nov 03

No - as ßéLâ says above - it's for plugging an ADSL/Cable modem into (the kind with an enet interface) - which then gives you what is essentially a wireless router.

Each PC then needs a wireless card to communicate with it.

click here

  jimbo24168 09:53 17 Nov 03

Thank you all for your help. Looks like i'll have to go and buy another modem.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This abstract video touches on division in our technologic world

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…