norton antivirus profesional broken.

  les-257929 15:25 05 Feb 04
Locked

I have norton antivirus profwssional. IT has worked fine for 3 MONTHS but
now 'autoprotect' is switched off and will not switch back on, and 'email scanning' is also disabled.
i have spent 2 days trying all the advice on Symantecs help page, but all to no avail.
Its a good program when working but the backup strikes me as pathetic.
any ideas- apart from cut my losses and buy a different antivirus program?

  jimv7 15:31 05 Feb 04

Try AVG anti virus its free from click here and the updates are free.

  les-257929 15:43 05 Feb 04

i would certainly try agv but I have 2 computers networked, so it aint possible

  jimv7 15:49 05 Feb 04

Yes it is, if you install avg on both computers, my daughters and mine are networked via an adsl router with no problems.

  les-257929 15:50 05 Feb 04

have just noticed that I can't spell.
Should also have said that it is NORTON PROFESSIONAL 2003.

  gold 47 15:51 05 Feb 04

Try uninstalling it if you have any other Norton software uninstall that on reboot do a search for Norton delete any files found then do a search for Symantec and delete any files found reboot and
reinstall the Norton software.
Did you register your software??

  les-257929 15:56 05 Feb 04

will give avg a go, but it would be nice to sort Norton ;apart from all else it cost good money!

  les-257929 16:04 05 Feb 04

re gold:-tried all that, still broken.Yes i did register it when I first installed it.Seem to be short of SYMANTEC PASSWORD VALIDATION in system folder.Any ideas how i can add it?

  gold 47 19:43 05 Feb 04

Sorry can't be anymore help here.

  Gaz 25 19:48 05 Feb 04

Try Panda Antivirus Platinum Interner Security, the latest version. That repairs itself in the event of these type of problems.

  tanzanitre 21:16 05 Feb 04

I too had norton for a while which worked great but then started playin up.

Webcleanup stopped working,then autoprotect would not load at startup,strangely my system took ages for startup items to load,convinced it was norton i deleted all traces of norton from pc,installed AVG and pc is back to normal again.

This thread is now locked and can not be replied to.

Huawei P10 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

An overview: What leading creative agencies are doing to improve diversity

New iPad, iPhone SE & Red iPhone 7 on sale now