no sound using windows media player

  camilla11 16:41 09 Nov 07
Locked

Speakers not muted and have sound in pinnacle studio9, also when booting and shutting down. Have tried system restore to 6 days ago (last known to be working ok) to no avail. Can anyone help please?

  realist 18:38 09 Nov 07

It's a long shot, but I had a sound problem plaguing me for months which I thankfully sorted by following the fix given in the posting of Maaster Aug 12 2006 11:40 on link below:

click here

No idea why it worked, but it did and troublefree ever since.

Make sure you do all the steps, check/uncheck etc as stated.

  camilla11 20:47 09 Nov 07

I have all system sounds, just not getting audio when playing cd's and dvd's. Have checked hardware and there are no "exclamation marks" against anything. Any more ideas?

  skidzy 21:31 09 Nov 07

Possible missing or damaged codecs click here

  Technotiger 22:12 09 Nov 07

I know you stated speakers are not muted - but, have you checked in WMP that the sound is not muted there - the speaker icon near the volume control in WMP.

  camilla11 22:26 09 Nov 07

Thanks Technotiger, you're a star*****. It wasn't obvious to me that it had been muted! Thanks again.

  camilla11 22:26 09 Nov 07

All sorted

  Technotiger 22:28 09 Nov 07

Grreat, glad it was something so simple.

Don't forget the Green tick Resolved ... Cheers.

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro (2017) vs Surface Pro 4

Where HTML5 is headed next

MacBook Pro v Surface Pro 5