NO sound after format???

  kane_2001 09:22 23 Sep 07
Locked

Running windows XP, just formatted drive and windows media player cannot play any files as there is "NO device to play sound on". Not sure what sound card is installed or if it is on board sound but never had this problem before. Is there any prog that will tell me what sound is installed and where to download drivers for it from? Or any other ideas. tried going through device manager etc and other options but doing my head in now

  johnnyrocker 09:33 23 Sep 07

click here will tell you exactly what you have on board



johnny

  rdave13 09:33 23 Sep 07

If you have the motherboard's driver disk then install sound drivers from that.

  Technotiger 09:35 23 Sep 07

Run Belarc, this will tell you all you need to know ...

click here

  Technotiger 09:35 23 Sep 07

Must learn to type quicker ... lol

  kane_2001 10:07 23 Sep 07

Mobo is a SiS 661 but not sure what or where to download new driver from as never done this before

  kane_2001 10:08 23 Sep 07

ran belarc and it didnt detect any sound devices

  Terry Brown 10:44 23 Sep 07

Try this link for the board drivers click here
Terry

  kane_2001 21:31 23 Sep 07

Thanks Terry for the drivers link but can someone tell me how to install them or change the current ones when I have downloaded them ( sorry, not a technical person )

  cream. 21:38 23 Sep 07

When you have downloaded the drivers. You open the folder or unzip it, depends on which format it comes to you and you click on the exe of the driver.

The rest should follow.

Are you sure you have the right drivers?

  skidzy 21:50 23 Sep 07

I couldnt find the SIS661 audio driver,only the FX version click here
Try this and if no joy post back.

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro (2017) vs Surface Pro 4

20 groundbreaking 3D animation techniques

How to mine Bitcoin on Mac