No Sound

  D@z© 09:51 AM 28 Dec 11

I have upgraded my brothers PC from Vista to Windows 7 but there is no sound. All the drivers seem to be loaded, codecs installed, connections checked etc. What else could it be? Is it possible the onboard sound card is not compatible with Windows 7? Thanks.

  ICF 10:00 AM 28 Dec 11

Can you tell us the manufacture of the motherboard?

  D@z© 10:50 AM 28 Dec 11

Not at the moment!

  northumbria61 10:57 AM 28 Dec 11

Download SIW from here which will give you the details of your motherboard (free version) enter link description here

  Fruit Bat /\0/\ 15:52 PM 28 Dec 11

control panel - sounds and auio is correct sound card selected?

is the system muted?

  D@z© 17:59 PM 28 Dec 11

Until I get the make of the mobo in peoples experience could the onboard sound not be compatible with windows 7?

  rdave13 19:04 PM 28 Dec 11

If it ran in Vista then I doubt it. Run Windows Update again to see if it will install the sound drivers.

  rdave13 19:05 PM 28 Dec 11

D@z©, run SIW from northumbria61's link posted at Today at 10:57AM

  rdave13 19:06 PM 28 Dec 11

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro 4 UK release date, price and specs: Thinner, lighter, faster with new Type Cover and Pen

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Territory delivers realistic NASA screens for The Martian - as they will be in 20 years time

21 brilliant tips for Mac OS X El Capitan: The best new Mac features in OS X 10.11