No signal to monitor

  sonnybobal 10:11 11 Aug 12
Locked

My pc has suddenly developed a strange fault whereby both of the screens I have connected are ompletely dead as they are not getting any signal, so they just into standby after a few seconds and just blank... The cables look fine and are connected both ends and it has only just started...any ideas anyone..? The pc comes on, but obviously I cannot see anything..

  Nontek 10:37 11 Aug 12

Try each screen individually, see if there is any difference.

  KRONOS the First 11:00 11 Aug 12

Graphics card has died perhaps? Do you get the Usual POST screen on power-on?

  sonnybobal 11:00 11 Aug 12

I have tried this but neither screen is getting any signal ans after few seconds they just go into standby,

  sonnybobal 11:02 11 Aug 12

The screen powers up but then says...'no signal to monitor' then goes into standby..

  KRONOS the First 11:09 11 Aug 12

So you are not getting a POST screen then? Unlikely that both cables have failed at the same time so either your graphics card (GPU)has worked loose, try removing making sure all is clean then reseating and reconnecting cables. If no joy I feel that it is likely that your has developed a fault or died.

What is it by the way. Do you have on-board graphics at all?

  sonnybobal 12:02 11 Aug 12

No post screen and yes there is an on board graphics card...so I will open it up and take a look...good suggestion, thank you..

  The Old Mod 15:19 11 Aug 12

I've seen this happen before and have fixed it by removing and then reseating the memory, hope that helps.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

New Corel ParticleShop plugin now available: 11 new brushes & 6 new brush packs

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…