No output signal ?

  lazanda 14:48 26 Jun 04
Locked

Hi,

My pc is saying no output signal on the monitor when its plugged in and everything seems normal. I managed to get it in safe mode (although I cant remember how) from BIOS did a system restore but nothing changed.

I have tried the monitor with a laptop and it works fine. Any ideas ? the thing is it all seems to start up ok it goes through the normal motions then just before log in 'No output Signal'

Thanks for any help,

plr

  TECHNODIMWIT 15:00 26 Jun 04

possibly your graphic settings have altered,

try looking in safemode, f5 or simular during post.

could be your monitor cant handle the refresh rate thats set.

  Fruit Bat /\0/\ 15:01 26 Jun 04

Sounds like a problem with the graphics card

basic driver in to start and safe mode (F8) when windows loads card driver no output from card.

In safe mode control panel system hardware device manager unistall and then reinstall display drivers or update your display driver.

  wee eddie 15:36 26 Jun 04

Re-seating the Graphics Card may easily do the trick.

Just take it out and put it back in. Remembering only to touch the edges and NOT (under any circumstances) the contacts.

  lazanda 11:19 27 Jun 04

ok, thanks guys. I will try resetting tonight.

  lazanda 12:05 28 Jun 04

I reinstalled both card and drivers and all is fine.

Thanks a lot for you help.

PLr

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro (2017) vs Surface Pro 4

20 groundbreaking 3D animation techniques

How to mine Bitcoin on Mac