No Backup, No Safe Mode and No System restore!

  kinger 20:41 11 Mar 06
Locked

During my usual backup routine of imaging the whole of drive C, my Acronis True Image gave error messages and stated that it could not back up my drive.

I went into Safe Mode to try and back up from there but the PC freezes after the drivers are loaded.

I went back into normal mode to go to one of my many Restore Points but they'd all disappeared.

Any ideas of what the hell has happened, anyone?

No viruses or spyware has been found by the various software that I use.

  kinger 20:42 11 Mar 06

Sorry, should have said.

Windows XP, Service pack 2

  kinger 21:54 11 Mar 06

Advent

  woodchip 21:59 11 Mar 06

Have you tried Disc Checker???

  kinger 21:13 12 Mar 06

No, I must admit, I haven't.

I've now got the program to back up my drive. And I've made some new System Restore points which seem to be staying put.

However, I can't get into safe mode at all.

It lists the drivers but stops after 'iom' which must be Iomega driver.

Hard drives flash for a few seconds and then the system just hangs each time.

I've run the sfc /scannow too but still no luck.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Method Studios' title sequence for BBC series Taboo is truly unsettling

Best Pages for iOS tips | How to use Pages for iPad & iPhone: 7 simple tips to get more out of…