New Wireless Router Netgear WPN824v2 Problems

  BazzzacNTL 23:49 11 Feb 07
Locked

I have just installed a new wireless router in preperation for my new laptop arriving, however, sine I have installed the router my internet connection (NTL 4Meg) on my desktop PC conneted to router via ethernet cable, has slowed to a crawl when using (However If I do a speed test is says I have 3.8 Meg)

I am not an expert by any menas on PC's & I Need some help to sort this please.

  STREETWORK 07:51 12 Feb 07

Check netgear website for any driver updates for the router.

Are you using the cable which came with the router?

Update your ethernet card driver...

  BazzzacNTL 09:01 12 Feb 07

I have updated driver for the router.

I am using the cable which came with the router,
My ethernet card driver is up to date.

I think the problem may be that the lights on the front of the router keep flashing, I think I need them to be constant in order to have a good internet connetion. I have tried a couple of resets but nothing works.

  STREETWORK 09:08 12 Feb 07

OK, the lights are normal and will settle once the router has sorted itself out. you may have to leave it for a while. If the lights do not go 'steady' then unplug from mains for a couple of minutes, reboot the PC and replug again.

Once replugged it should go through the set up.

This thread is now locked and can not be replied to.

Sniper Elite 4 review: Headshotting Nazis has never felt so good

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Best Design, Illustration, Animation and VFX Awards of 2017

WWDC 2017 dates: How to get WWDC 2017 tickets, when is WWDC 2017 and more details announced