new site error?

  johnnyrocker 18:49 05 Sep 05
Locked

been getting the folllowing for the last 15 minutes


beenD:\inetpub\click here\Application.cfm: line 68

66 : cfelseif cgi.SERVER_NAME contains "click here">
67 : !--- the livesite --->
68 : cfapplication name="PCA_LIVE" sessionmanagement="yes" clientmanagement="no" >
69 : cfset request.img_url="click here">
70 : cfset request.img_path="D:\inetpub\click here\images">



--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:
Check the ColdFusion documentation to verify that you are using the correct syntax.
Search the Knowledge Base to find a solution to your problem.


Browser Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322)
Remote Address 81.170.10.74
Referrer click here
Date/Time 05-Sep-05 06:44 PM

johnny.

  Stuartli 19:04 05 Sep 05

I had a short session of timeouts earlier but thought it was due to Firefox.

  stalion 19:33 05 Sep 05

the F.E. has already commented that cold fusion is connected with the forum problems

  woodchip 19:35 05 Sep 05

Just had one, and had to press at top on Help Forum link to get back in

  Totally-braindead 19:38 05 Sep 05

Fingers crossed but its been ok for me so far.

  VoG II 20:08 05 Sep 05

All OK here.

  johnnyrocker 23:53 05 Sep 05

not returned tonite might have been a one off. was just being careful


johnny.

  ashdav 23:58 05 Sep 05

no problems tonight. Pretty slick actually.

  stlucia 13:08 06 Sep 05

CF error at 13:05 today when trying to access My Postings.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The updated 'Corel Painter inside Photoshop' plugin ParticleShop offers new brushes

New MacBook Pro 2017 release date, UK price and tech specs: Kaby Lake MacBook Pro to launch in…