New PSU not powering up

  alsattic 18 Sep 12
Locked

Hi, I bought a new PC and after 1 week it would not switch on. Thinking PSU, replaced with old unit from old PC. All started to work OK. Ordered new unit with greater power, but on installing would not power up. Checked unit by shorting green wire to earth and powered up ok. Checked original unit and this did the same. So now I have 2 working PSU's which do not work in my PC. The old PSU is still working OK. Checked new PSU's in old PC and they both work OK. Is this a BIOS problem? MoBo is ASUS M5A 78l-M LX Bios ver 0801 dated 30/11/2011 It has been making me go round in circles. Any body any ideas? Thanks

  rdave13 18 Sep 12

Front switch possibly? If it's new it should be under warranty.

  alsattic 18 Sep 12

Front switch is fine, did a continuity check on it, also it works OK with the old PSU unit

  KRONOS the First 18 Sep 12

Motherboard fault perhaps?

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

Microsoft claims its new VR lens system is better than Oculus Rift's

Apple Music preview: Why Spotify should be scared of Apple's impressive new music-streaming service

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message