Netgear WGR614 with BT Voyager 220v

  mgblugs 19:43 12 Dec 06
Locked

I'm trying to set up a WGR614 with a Voyager 220 as the latter only has one ethernet port. I bought the Netgear router on ebay "refurbished" so there is no CD with it. From what I can gather the cd is not needed as The Netgear site seems to have adequate support.

The problem is, when I try to configure the new router (via 192.168.1.1) I can't connect. To my knowledge both routers have this ip address. I can only connect to the new router when it not connected to the Voyager but the flip-side is I still can't configure any settings it as it will not let me past the "you do not seem to be connected to the internet" (or words to that effect) screen.

Any help would be fantastic but please, not too technical.

  Ashrich 22:01 12 Dec 06

Enter the router settings and manually give it a different IP address such as 192.168.1.2 so there is no clash or click here to find out how to disable DHCP to et it working .

Ashley

  mgblugs 06:24 13 Dec 06

Thanks for this Ashley, i'll try it when I get home from work in the afternoon.

Alan

  mgblugs 17:45 13 Dec 06

Many thanks for this Ashley, working perfectly. It's easy when you know how!!

Alan

This thread is now locked and can not be replied to.

The Legend of Zelda Breath of the Wild review: Five hours with Zelda on the Nintendo Switch

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How the painting-like animated sequences in A Monster Calls were created by Glassworks Barcelona

The 22 best Safari extensions | Best Safari plugins: Improve Apple's Safari web browser with these…