My internet seems to have got alot slower lately..

  kikuta 16:27 26 Jan 07
Locked

And for the life of me I cannot figure out why. Same setup as always, but its suddenly taking me up to 20 seconds to load a page.. im on DSL, any suggestions?

  cappac 16:32 26 Jan 07

probally spyware malware trojan or the like try.. spy bot.. ad aware.. and give the computer a good clean run virus scan// spy bot and ad aware are both free//open internet explorer properties and clear cache and delete all offline material cookies ect

  spuds 16:51 26 Jan 07

Sounds like Spring Clean time.If you haven't got any 'clean-up' programmes, then consider using one or all of these free to use and update downloads:-

a2 click here
AdAware click here
Spybot click here
Spyware Blaster click here
CCleaner click here
Microsoft Defender

Plus a defrag perhaps!.

  kikuta 22:37 26 Jan 07

Thanks both but I regularly run symentec anti virus corporate edition, ad aware, have zonelabs and defragment the hard drive so its well 'cleaned' if you like :)

  polish 22:42 26 Jan 07

if you have a modem have you tried rebooting it this sometimes works

  Kate B 22:56 26 Jan 07

You might have a trojan - AV software won't pick those up. Try A2 and MS Defender as suggested by spuds. You could also clear your browser's cache and clean out your temp folder.

This thread is now locked and can not be replied to.

Sniper Elite 4 review: Headshotting Nazis has never felt so good

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Best Design, Illustration, Animation and VFX Awards of 2017

WWDC 2017 dates: How to get WWDC 2017 tickets, when is WWDC 2017 and more details announced