Is my computer dead?

  hecate 18:57 04 Jan 06
Locked

I recently fitted a new secondary 160gb HD. To enable use of the whole drive I installed an ATA/133Raid Controller. Unfortunately during this operation I dropped a screw onto my motherboard.Now when I switched on NO fan, No lights ,No nothing!
Before starting I grounded myself and removed the mains plug. Any help gratefully received.Hecate.
Win Milennium, Mobo Asus A7S333, AMD Duron 1.3, Graphics ATI Radeon 7000 64mb,

  Fruit Bat /\0/\ 19:04 04 Jan 06

Be very suprised if dropping a screw on the motherboard killed your PC (I would have killed nearly a hundred by now)

Check mains lead, plug connections, fuse, switch on rear of PSU.

Connections to motherboard (you may have disturbed something)

remove card and see if it boots. May be the extra load on the PSU, has damaged the PSU. Changing (trying another) PSU would be fisrt thing after above checks.

  961 19:06 04 Jan 06

What size power supply unit > too small for additional hardware?

Go back to original system and see if it works

If it does, buy a larger psu

  hecate 10:31 05 Jan 06

Hi Fruit Bat and 961. Ooops!! I must have moved the switch at the rear of my comp. Many thanks for your help. Hecate.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This abstract video touches on division in our technologic world

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…