Microsoft Tun Miniport Adapter shows yellow !

  newts 09:09 19 Aug 07
Locked

I have noticed that I have the above showing under Device Manager under Network Adapters. I don't recall seeing this item before even installed correctly and in looking for a driver for it I seem to have run into a blank wall. If you Google it there was much discussion about a similar stuation back during 2005/6 but no one seemed to solve it. I have tried to disable/uninstall but no success. It dosn't seem to affect anything I have running. I have XPhome with windows updates done. Any thoughts as to what programme it is or how I can get a driver please.

  Fruit Bat /\0/\ 13:41 19 Aug 07

... Listed in START...CONTROL PANEL...NETWORK CONNECTION...Local Area network ...
Properties ...

If you Have the Two Internet Protocol :

1. Internet Protocol (TCP/IP)
2. Internet Protocol (TCP/IP) Version 6

ONLY if you have both...Uninstall the
Internet Protocol (TCP/IP) Version 6
...and the problem go off.
(Dont need Restart for see the changes ... but the system ask for reboot)

  newts 14:18 19 Aug 07

Thanks Fruit Bat. Have tried what you suggest and unfortunately my system froze and eventually I had to do a restore. It didn't like that at all.

  newts 19:32 19 Aug 07

Bump

This thread is now locked and can not be replied to.

Sniper Elite 4 review: Headshotting Nazis has never felt so good

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Best Design, Illustration, Animation and VFX Awards of 2017

WWDC 2017 dates: How to get WWDC 2017 tickets, when is WWDC 2017 and more details announced