Media Player Problem

  AubreyS 17:38 03 Mar 04

Hi all.
When I select several music tracks and Media Player opens, (version 9) If I decide that I want to play another track in the playlist, I select it but there is no sound. If I just let the tracks play one after the other, there is no problem. I'm running XP Pro. Any help would be appreciated.

Yes, I've tried looking in Google ;-)

  hugh-265156 17:56 03 Mar 04


start/run type dxdiag click ok

click the sound and music tabs and run the tests.any errors reported,can you hear all sounds and music tests etc?

  AubreyS 18:03 03 Mar 04

Hi huggyg71

I tried the tests and all was ok. I don't have any other sound problems just if I try to choose another track in Media Player.

  hugh-265156 18:16 03 Mar 04

only thing i can find click here

  AubreyS 19:00 03 Mar 04

Thanks huggyg71.
Looked at eveything on the site, still no success.

  hugh-265156 19:06 03 Mar 04

maybe try this click here

  AubreyS 19:13 03 Mar 04

Thanks for the perseverance. That didn't work either. I used it on Saturday and it was working fine. Nothing has changed to cause the problem.

  hugh-265156 19:14 03 Mar 04

try a system restore back to saturday when all was well.

you can always reverse it if it doesnt work.

  AubreyS 19:31 03 Mar 04

Well done that man! After I said that it was OK on Saturday and posted the response I suddenly thought, ahh, restore, then you came back with it. Thanks for the help, much appreciated.

This thread is now locked and can not be replied to.

Battlefield 1 review: Destructive environments, phenomenal graphics and an emotional campaign make…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Microsoft HoloLens hands-on review

How to use System Preferences in macOS Sierra (and Mac OS X): Complete guide to personalising the…