media player 9 plays video in strange colours.

  breadwinner 21:03 03 Nov 05
Locked

windows xp sp2. media player 9. Short downloaded video plays back as if through a thermal imaging camera. colours are bright yellows,greens,reds etc. This is from links direct from mp9 itself.
Recent new software added includes Zone Alarm
MS anti-spyware and onspeed. could these have any bearing on the problem, although I have tried disabling them.

  007al 21:15 03 Nov 05

check out the thread"yet another graphics card problem...and try the answers in there

  Sans le Sou 21:53 03 Nov 05

You may have a codec missing.

  Stuartli 22:02 03 Nov 05

It's just a thought but ONSpeed might be the problem because of the compression techniques used.

  breadwinner 22:04 03 Nov 05

007al used your suggested thread. have disabled Direct draw & Direct 3d acceleration which has cured problem, but there is obviously something amiss or I would'nt have to dissable, would I?
Thank you also Sans le Sou I have'nt tried your suggestion yet

  breadwinner 22:06 03 Nov 05

Stuartli. Thank you . Have tried dissabling ONspeed but did'nt fix prob.

  Sans le Sou 22:09 03 Nov 05

click here
Don't know if this helps, only Microsoft have made version 10 the default and there is not much in the way of downloads for version 9 it appears.

  breadwinner 21:09 04 Nov 05

Thanks for your help. I have downloaded codec pack from ms website and all is well again.

This thread is now locked and can not be replied to.

Best phone camera 2016/2017: Galaxy S7 vs iPhone 7 vs Google Pixel vs HTC 10 Evo vs OnePlus 3T vs…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

These are the Best Christmas Ads and Studio Projects of 2016

Super Mario Run preview | Hands-on first impressions of Super Mario Run: Mario's iPhone & iPad…