Lost Sound

  1st spring 23:52 23 Feb 11
Locked

I have XP pro. Using fire fox browser. I have lost the sound. I clicked on silver light to view an old email. Not sure what this is used for but I think the sound had gone before this.

  D@ve 03:35 24 Feb 11

I take it you mean that you've lost sound across your entire system?

If so then reinstalling the driver for the sound card will probably fix it. Do you know what sound card you have? If not, go to Control Panel, System, Device Manager, and look under the sound section to see if you can determine what sound chip you have.

  Nontek 08:10 24 Feb 11

Unless you are a PC Programmer or Application Developer, I would advise you to get rid of Silverlight - I can't imagine why you tried to use it to read an old email, surely your emails are within your email client, unless you have deleted old emails.

Sound - first thing to do is make sure all your audio connections are fitted correctly, that your speakers are turned on, and that your volume is not set too low.

Check your Audio/Sound settings in Control Panel.

  1st spring 18:41 24 Feb 11

Thank you

This thread is now locked and can not be replied to.

LG G6 review: Hands-on with LG’s bold, big-screen shot at perfection

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How the painting-like animated sequences in A Monster Calls were created by Glassworks Barcelona

The 22 best Safari extensions | Best Safari plugins: Improve Apple's Safari web browser with these…