Loss of power but M/B light still on. No POST

  Catastrophe 10:41 27 Oct 06
Locked

Having got previous problwm sorted I got distracted and made a big mistake. I pushed a card in whilst some power was still on and now I get M/B light but no POST and the fans turn but stop almost immediately. Have I finished my M/B or maybe worse as well?

Any advice gratefully received.

:(

  Fruit Bat /\0/\ 10:48 27 Oct 06

Does it run without the card? fans still turn etc.

  Catastrophe 10:50 27 Oct 06

No. I have taken the card out and situation was as above.

  Fruit Bat /\0/\ 10:58 27 Oct 06

Remove everything except cpu graphics card(if needed) and one stick of memory and attempt to boot, if you don't get fans running and error message about hard drive missing the CPU PSU or board is fried.
Substitution is then the only way to pin it down further.

Definitely looks like an ID ten T error.

:0)

  Catastrophe 11:08 27 Oct 06

No good. Will try substitution.

Thanks for your help.

  Catastrophe 11:09 27 Oct 06

Fruit Bat

Will it be one of these only or possibly two (or three)?

  Fruit Bat /\0/\ 15:40 27 Oct 06

Could be one or if unlucky board and cpu.

  Catastrophe 16:46 27 Oct 06

OK. Thanks.

Makes a difference on substitution.

One in 3 is 1 in 3.

Two from 6 is 3 but needs 2 substitutions.

;)

This thread is now locked and can not be replied to.

What is ransomware and how do I protect my PC from WannaCry?

What I learned from my mentor, Oscar-winning VFX supervisor Phil Tippett

Siri vs Google Assistant