Long delay when selecting right mouse "Send To"

  AdeJ 20:08 03 Feb 03
Locked

This is bugging the hell out of me. Whenever I right mouse and hit send to (even if I'm just trying to pass over it to get to copy or paste) the system hangs for 10 seconds or so before producing the send to list.

I know this is due to my pc being networked and presumably somethingorother is checking on somethingelseorother but this delay has only appeared over the last few weeks and I cant seem to discover what it is I've altered. (I'm on XP home)

Many thanks in advance..

  AdeJ 20:01 04 Feb 03

refresh - must be some network wizzes out there..

  Tog 20:48 04 Feb 03

I'm on NT and get the same delay, no help but at least your post's refreshed :-)

  Tog 08:09 05 Feb 03

Just had my profile deleted (bit like colonic irrigation, sounds nasty but cleans up your system) and my list now comes up in milliseconds.

  AdeJ 19:44 06 Feb 03

Unfortunately that would bugger up too many other things - and still doesn't explain why it's only recently become a problem..

  AdeJ 18:03 07 Feb 03

refresh

  AdeJ 21:21 08 Feb 03

If at first you don't succeed..

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Here's what should be coming to Adobe Project Felix in 2017

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…