links

  flyingbrit 16:53 16 Dec 05
Locked

I'm at work at the moment so I'm not sure if it's been disabled on this pc. But when I try to open a link in a thread nothing happens, however when I'm in any of the forums or obviously starting a new thread, all the links function fine. Are they working for everyone else, or is it my end that's duff?

  Thalmus 16:54 16 Dec 05

ok at my work computer

  VoG II 16:55 16 Dec 05

click here

http:// windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm without the space after //

  flyingbrit 16:57 16 Dec 05

No that link doesn't work either......Thalmus it must be this pc......damn those administrators to hell!!!!

  VoG II 16:58 16 Dec 05

Type in the address bar

http:// windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm

but without the space after //

  Thalmus 16:58 16 Dec 05

you got a problem with administrators.........?

  Thalmus 17:01 16 Dec 05

We are thy lord and thy master!

  flyingbrit 17:04 16 Dec 05

no that don't work ie throws up a restricted site message(another admin pain!)

  flyingbrit 17:05 16 Dec 05

NO you only think you are!!!!!!ROFL

  flyingbrit 17:07 16 Dec 05

Ours it a pain in the arse savener(from the south) from watford

  Thalmus 17:12 16 Dec 05

hahah

locate flyingbrits mailbox......... <delete>

This thread is now locked and can not be replied to.

Hands-on: Samsung Galaxy S8 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Samsung's beautifully designed Galaxy S8 makes for better VR experiences too

47 iPhone camera tips to help you take better photos