Just installed wireless now problem

  frogzz 01:50 16 Feb 07
Locked

Hi. Just installed bt voyager 54g wireless and it's working on all 3 of our pcs. One problem. The pc the modem/router is connected to can no longer access msn messenger, hotmail OR get into the owners ebay account. What is happening? any ideas?


for example hotmail:
site comes up fine then after sign in at bottom of screen comes 'waiting for by127...' etc.

eventually I get a problem loading page.

AND this...

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

Please advise. i've tried altering firewalls and looked at my connection. seemingly no problems.

thanks in advance

  frogzz 02:01 16 Feb 07

in case you are interested this is what windows live messenger is telling me... error code: 80048820
extended error code: 80048439.

I then troubleshoot and it tells me all is fine... LIES! it then gives me the same message on retrial!

  ICF 07:58 16 Feb 07
  ICF 08:07 16 Feb 07
  Dipso 15:17 16 Feb 07

Try the other suggestions first but could also be an MTU issue click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Sony Xperia XZ Premium review: Hands-on with the new 4K HDR phone with Motion Eye camera and Snapdr5…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best laptop for design and art 2017: we test Apple, Dell, HP, Lenovo and Microsoft's best models…

CarPlay tips & troubleshooting guide: CarPlay tips & troubleshooting guide: Get the most from…