i/o/subsystem error

  mark e 17:54 05 Mar 03

im running windowsME
when I start the system I get the following error:
an i/o/ subsystem driver failed to load either a file in the ./0subsys sub directoy is corrupt or the system is low on memory
System halted

when I restart i get the following:
windows protection error you need to restart the computer system halted.
I have tried and exhausted the help files
Can anyone help

  ellas 19:21 05 Mar 03

have you norton antivirus installed,this is for 98se but may help click here

  mark e 20:00 05 Mar 03

Thanks ellas,
I have just tried you sugestion but the same messages re-appear

The only way to get the pc running is by leaving it off for an hour and then booting up, but when i re-boot it for any reason i get the errors back again

  woodchip 20:09 05 Mar 03

Is the CPU fan working it sounds like overheating prob

  mark e 20:20 05 Mar 03

Yes. I have a total of five fans in the system including the CPU fan and they are all working fine

  woodchip 20:22 05 Mar 03

Have you tried running ME over it's self

  mark e 20:28 05 Mar 03

I have and it fails at the setup of plug and play / detecting device settings.

I have also tried setting win98se but it also failed at the same point

This thread is now locked and can not be replied to.

Microsoft Surface Studio PC release date, pricing, design, features and spec: Microsoft showcases…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This amazing app turns your iPad Pro into a Cintiq

Apple Q4 2016 financial results | Apple earnings report: iPhone, iPad and Mac sales down, profits d6…