Internet and start problem

  matofthemint 15:18 07 Jun 07
Locked

Every time I start my computer, the little wireless icon in the lower right corner either has a red X under it, or a little gold ball moving back and forth. If it is the ball, it says searching for a connection, but I am connected and can get on line. If the X, I have to use a restore point. If the ball I can sometimes just 'restart' and it is fine, sometimes I have to use a restore point. Needless to say, I always establish a restore point before I shut down, or after I start up and it is working fine.
My ISP says it is not their equipment. Dell says 'restore to when it was working'.
Any ideas on how to fix this problem?

Dell Inspiron E1505
Windows XP Media Edition sp2
ISP Verizon FiOS

  red dragon 19:55 07 Jun 07

Hi.

How far away are you from the router?

Do you have any idea of your signal strength?

  postie24 19:56 07 Jun 07

Have you tried right clicking the icon and choosing repair?

  matofthemint 21:22 07 Jun 07

I'm right next to the router, but I can use the computer any where in the house and it works fine getting on line. The signal strength is "excellent".

I tried using "repair" and that does nothing.

At least with ball I can get on line, it just a bother to have it moving all the time. The X is a bigger problem.

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro 5 News - release date, UK price, features, specs

Animator Emanuele Kabu’s psychedelic video is a stunning tribute to Lisbon city

Best Mac antivirus 2017