Internet Explorer won't open new tabs

  Muergo 14:20 PM 26 Oct 12
Locked
Answered

Since I reloaded Internet Explorer 9 I find that it won't open links in a new tab, all I get is a blank page and a tab with the Explorer logo with no title.

I've tried using "open in new tab" option as well as the usual just clicking.

I've gone through properties and clicked on everything I can see that I had before, Java is running, cannot see anything out of the normal.

  Muergo 15:07 PM 26 Oct 12

Yes done all of that, addons are not an issue, they are all working, it's just when clicking on link it opens up new tab but with a blank page.

  Woolwell 16:01 PM 26 Oct 12
Answer

Reading a few forums about this problem and it would appear that you may have a corrupt IE9 installation and the suggestion is to uninstall/remove ie9 and re-install.

  Muergo 11:19 AM 27 Oct 12

Thanks Jock1e, have printed that 7Forum answer and will plough through it.

Sorry Woolwell, all this trouble started when I reinstalled IE9 for another problem.

Anyway it's a minor annoyance as I'm using Firefox in the main, that's going well at present.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

New Moto G 2015 confirmed: Motorola Moto G UK release date, price and specification details - New…

Why Vodafone’s frequency choice should interest you: The benefits of 800MHz

Digital visionaries lined up for dConstruct

Apple Pay UK launch guide and participating UK banks: HSBC, First Direct finally support Apple Pay