Internet Explorer 9 recent problems with loading webpages and slow responses

  Jimbo4 12:48 PM 21 Jan 13

I am running windows 7 with Internet Explorer 9 update version 9.0.12(KB2761465) all was working O.K. until about 6 weeks ago when some pages do not load correctly and the response from some sites is very slow. I have downloaded and installed Google Chrome to compare and all works O.K. using Chrome. Have I got a corrupted update ? in explorer 9 and if so how do I check and sort it out?

  Jimbo4 13:11 PM 21 Jan 13


Thanks . I thought IE 10 was not fully compatible with windows 7. IE 9 is fully updated from automatic windows updates. No outstanding updates are listed. Worked fine until around 6 weeks ago

  Woolwell 14:23 PM 21 Jan 13

IE10 is only at Release Preview stage for W7. Doubt that it will solve the problems. Try reset as Jock1e has suggested. Try running with out add-ons (accessed through all programs, accessories, system tools) and see if it is ok then. Try the problem sites in compatibility mode. Lastly stick with Chrome which IMO tends to to be better.

  Jimbo4 15:13 PM 21 Jan 13


Many thanks have now tried the "reset" option and it seems to have cured the problem



This thread is now locked and can not be replied to.

Best Black Friday deals 2015 live blog: Best UK Black Friday weekend deals & best UK Cyber Monday…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The best Black Friday Deals for designers and artists – updated

20 Mac Power User Tricks... That You Didn't Know