installing vista HP on new PC

  rickysayer 21:21 06 Nov 08
Locked

I have just finished building my first PC and started to load Vista Home Premium. Got to the bit where it asks you to select the driver to be installed. Picked option to load driver then the following message came up - no device drivers were found make sure the installation media contains the correct drivers.

The bios has register my new hard drive but it seems windows has not. when it asks for motherboard disk where the drivers are located it still refuses to load them. Any Ideas as to whats happening? hope someone can help!

  skidzy 22:56 06 Nov 08

Are you installing on a sata drive ?

There is a recognised conflict of interest whether you need the sata drivers or not.

Some say you do,some say you dont..me,ive not installed Vista to a sata drive....so cannot directly answer yes or no for the drivers.

If indeed a sata drive,try loading the drivers.

  woodchip 23:02 06 Nov 08

And I will go with its looking for Sata

  woodchip 23:03 06 Nov 08

Best way would be go to either Motherboard Site for Vist Sata Drivers or to Hard Drive site

  rickysayer 16:13 07 Nov 08

the hard drive is sata and I will try your suggestions, cheers.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This abstract video touches on division in our technologic world

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…