IE7 Start Page

  jeffg 17:20 27 Oct 06
Locked

I have installed the final release of IE7. When it starts up, it loads the customise run once page where you are supposed to set your language, homepage etc. However, all I get is Page Error and it load a blank page. I have changed my homepage to Google but it only goes to that when I hit the Homepage button. How do I stop the runonce page loading? Thanks.

  rawprawn 17:25 27 Oct 06

if I remember rightly there is a box to tick "Don't show this again"

  jeffg 22:24 27 Oct 06

No, that only appears on the new tab page.

  rdave13 23:48 27 Oct 06

Had the same problem at the beginning. This one-off page needs to be loaded just to get shot of it.
I just opened IE and if it failed to load I then closed and reopened until it eventually loaded.
Once the background changes to a blue colour then it should load ok. Didn't use any settings preferences just clicked ok to get rid. Perseverance for me.

  jeffg 00:15 28 Oct 06

Thank you all for your help. I eventually narrowed it down to the ntl netguard software. Once disabled, I was able to complete the details and th problem did not re-occur. Thanks again, your help is appreciated.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

VFX Oscar nominees 2017: Discover how the visual effects were created

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…