ie6 sp1 ms outlook 2000 - blank screen?

  garelli 10:32 18 Aug 08
Locked

Hi Folks, bit of help please.......

I have desktop pc running windows 98se. I have internet explorer 6 service pack 1 installed and use microsft outlook 2000 for emails.

In the last week, for some reason i have run into 2 problems:-

1. when i connect to the internet whatever website i go to, the page comes up blank - no writing, no images.

2. when i open an email, same problem as above, no text or images are appearing in the body of the email. the to and from address has the email addresses showing. also the subject box shows the subject title. but as i say nothing in the body of the email.

My ideas to fix the problem:-

1. download/re-install ie 6

2. click on ie6, go to tools, go to internet options, go to advanced, and there you have an option to "restore defaults"

But before I do either of above, can any of you offer your solutions as i am aware (through experience) that my trying to fix things usuallly gets me out of the frying pan and into the fire.

Many Thanks.

  howard64 11:19 18 Aug 08

check the settings in your firewall - it could be blocking ie

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

New Corel ParticleShop plugin now available: 11 new brushes & 6 new brush packs

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…