I think my router has packed up

  daisy2bell 07:21 05 Oct 07
Locked

Hi
I've had a Netgear DG834GT router for approx 2 year.
Today I go to switch it on, and nothing. No lights. I have tried plugging it in diferent power sockets, but it still won't work.
Question is, is it the router itself or the cable.
It was working fine yesterday.
Thanks

  rambus 12:12 05 Oct 07

try a differant cable and see if it will work, if not then you have a problem with the router.

  Dipso 15:14 06 Oct 07

Check the date you bought it, I think Netgears have a 2 year warranty.

  daisy2bell 15:18 06 Oct 07

Thanks guys.
My son checked the cable and it seemed ok. Will open it (router) today and see if there is a fuse inside and replace and see what happens.

  Dipso 15:19 06 Oct 07

Don't open it if it could still be in warranty or you'll void it.

  daisy2bell 15:22 06 Oct 07

Yes I know, but I cannot find the reciept. I'm normaly organised with reciepts etc.

  ambra4 15:26 06 Oct 07

Check the power supply unit is supplying the 12-15 volts before opening the router

  tullie 17:00 06 Oct 07

Check fuse in the plug also

  tullie 17:01 06 Oct 07

Check fuse in the plug also,oops,is there a plug?

  daisy2bell 09:24 09 Oct 07

Thankfully I registered my original purchase with netgear, and even though I cannot find my reciept they have agreed to send me another one.
That is what I call GOOD service.
Anyway, thanks guys for your help.
I'll tick as resolved.

  Dipso 14:27 09 Oct 07

A happy ending! :)

This thread is now locked and can not be replied to.

Sony Xperia XZ Premium review: Hands-on with the new 4K HDR phone with Motion Eye camera and Snapdr5…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best laptop for design and art 2017: we test Apple, Dell, HP, Lenovo and Microsoft's most powerful…

Apple Watch 2 vs Huawei Watch 2 comparison review: watch out for 4G smartwatches Apple